İSTANBUL / BAĞCILAR - ALİ YAŞAR YURDABAK ANAOKULU

Sessiz sinemanın dehası Charli Chaplin ve pandomim sanatı

Yaratıcı Drama dersimizde sessiz sinema ve pandomim sanatının öncüsü Charlie Chaplin’i taklitler ve canlandırmalar yaparak andık. Birbirinden renkli rollerle yeteneklerini sergileyen öğrenci ve drama öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Engelliler haftası için 'Evet Yapabilirim' kitabını okuduk.

Daha sonra kesme yapıştırma tekniği ile artık materyaller kullanarak sanat etlinliği gerçekleştirdik.

Bedenimiz Daire Drama Etkinliği ⭕️

Önce sınıfımızda daireye benzeyen eşyaları konuştuk ardından bedenimizi bir daire olarak düşünerek önce parmak sonra el sonra ayak ve tüm vücut şeklinde daire olduk.

May

Bütün çiçekler sana etkinliğimiz için annemize minik bir kart hazırladık.

Kulak pamuğu ve kırmızı parmak boyası ile etkinliğimizi keyifle sürdürdük. Anneler Günü Kutlu Olsun ♥️

Benim Ailem Etkinliği ️

Ailemizi, ailemizde kimler olduğunu, fiziksel özelliklerinin ne olduğunu konuşup ailemizin çerçevesini yaptık ️

Minder Deyip Geçme Dramamız

Minderimiz bazen bir araba, bazen bir halı saha bazen bir uçak ya da bir karınca hatta bir dondurma oldu. Yaratıcı dramamız keyifle gerçekleştirildi. ️

May

·         Anne kalbi, çocuğun okuludur.

·         Güzel annelerimizin anneler gününü kutladık.. Güzel annelerimiz iyi ki varsınız..

May

"Bir Çizgi" kitabını okuduktan sonra bir çizgi ile neler yapılabilir diye sohbet ettik. Daha sonrasında bir çizgiden yaratıcı resimler ortaya çıktı.