Kas

Ali Yaşar Yurdabak Anaokulu yeni dönem Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 31 Ekim 2023 'te yapılmıştır.

Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OAB GENEL KURUL TOPLANTIMIZ 31.10.2023 TARİHİNDE OLACAKTIR. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Haz

YAZ OKULU KAYIT TALEP BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR..

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI "

Çocuk Şenliğimiz 25 Nisan Salı günü yapılacaktır.

Tüm velilerimiz davetlidir.

GÖKYÜZÜNE BİR GÜLÜCÜK GÖNDER etkinliğimiz 11.00 de olacaktır.

"Aile Okulu Projesi Veli Eğitimleri" kurs programı uygulaması başlıyor.

Ekm

Aile Okulu Prsojesi kapsamında 30 saatlik kurs yapılacaktır.

Kas

26 Ekim Salı günü saat 12:30 'da Okul Aile Birliği toplantısı yapılacaktır. Bütün Velilerimizin katılımını rica ederiz.

Ekm

İstanbul Veli Akademileri öğrencilerin velilerine yönelik okul-veli arasında iletişimi ve iş birliğini güçlendirmek suretiyle velileri bilinçlendirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak amacıyla hazırlanan okul merkezli veli eğitim projesidir.

Ekm

27 Ekim Salı günü saat 12:30 'da Okul Aile Birliği toplantısı yapılacaktır. Bütün Velilerimizin katılımını rica ederiz.

Haz

İlgili yazı doğrultusunda 19 haziran 2020 tarihine kadar eğitim öğretim faaliyetlerine katılmak isteyen öğrenci velilerimizin 5 haziran 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar anaokulumuz müdürlüğüne yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

"ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ BİLGİLENDİRME HATTI" ÇAĞRI MERKEZİ KURULDU.

Şbt

İstanbul Temalı Ebru Sergi açılışı 18 Şubat 2020 Salı günü saat: 14:00 'da İstanbul Bölge İdare Mahkemesi atriyum alanında gerçekleşecektir.

Şbt

Sınıf veli toplantıları 10-14 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.

Şbt

Ebru çalışmalarımız 10 Şubat 2020 tarihinde başladı.